•  

   

   

   

  Middelkerke even op zijn kop en in het nationale nieuws?????

   

  Een hengel uit het venster van een flat op de tweede verdieping, een ruikertje messen en vorken in een vaasje, een oude worstenmachine in de etalage, een origineel geschilderd schoentje voor het raam, een 'kakstoel' met bloemen op de stoep, een radio uit de jaren 50 op de vensterbank, en ja zelfs fietsen in de bomen...en een futuristische brandweerwagen. Ze sierden vorig jaar naast vele andere leuke dingen het straatbeeld van Middelkerke!

   

  Meer dan 300 Middelkerkenaars namen deel aan het project 'GEWOON EENS ONGEWOON' en zetten Middelkerke in de week van de amateurkunsten (WAK) op een ludieke en kunstzinnige manier in de kijker. We haalden de kranten, radio en de regionale televisie!

   

  We kregen heel wat positieve reacties van zowel bewoners als toeristen. Toeristen die speciaal naar Middelkerke afzakten voor een kunstwandeling door Middelkerke.

   
   


  http://rudymeganck.skynetblogs.be
  RUDY MEGANCK MIDDELKERKE
  Reacties (0)

 •  GEWOON EENS ONGEWOON DOEN EN DAN ENIGSZINS ANDERS HETEN... MIDDELKERKE 2006

  GEWOON EENS ONGEWOON...

  http://gewooneensongewoon.skynetblogs.be

   

     Dit jaar gaan we er weer voor en mikken op 1000 deelnemers! Middelkerke voor één week de meest kunstzinnige, boeiende (mag het ook 'zotte') en toeristisch aantrekkelijke gemeente in Vlaanderen. Het kan als iedere bewoner van groot-Middelkerke, dus ook jij hieraan meewerkt. En stel je voor, het kost niets, integendeel misschien brengt het iets op…!!!

  Hoe, waar en wanneer?

   

  Van 28 april tot en met 7 mei!

  Ga op zoek naar iets ‘gewoons’ uit je huis, tuin, garage, zolder (koffielepel, washandje, autoband, balpen, vliegenmepper, menukaart, dweil, vuilnisbak,...) en plaats het op een ongewone manier (op zijn kop, geschilderd, vervormd,...) op een voor het publiek zichtbare plaats (gevel, tuin, voor het venster, in de etalage,...). Hang er het WAK-tekentje aan (in Sirene van eind april of te verkrijgen op de cultuurdienst van de gemeente en in de bibliotheek).Dan riskeer je niet dat de reinigingsdienst passeert en je kunstwerk anders opvat…!

  Laat ons weten dat je meedoet (059 30 58 66 of info@purelut.be en je wordt vermeld op deze website (met link website www.middelkerke.beén je maakt kans op een kunstwerkje. Er wordt immers per actieve deelgemeente een kunswerk van Rudy Meganck verloot onder de deelnemers. Een fotograaf komt ook kiekjes nemen...

   

  http://rudymeganck.skynetblogs.be
  RUDY MEGANCK MIDDELKERKE
  Reacties (0)


 •  

  GEWOON EENS ONGEWOON...

  http://gewooneensongewoon.skynetblogs.be

   

     MIDDELKERKE, voor één week culturele hoofdstad van Vlaanderen.  .

  Dit is geen kunstproject van duizenden euro’s, maar wel een kunstig spel van duizenden inwoners….en dan nog van Middelkerke.
  Wie deed het ons voor?

  Nieuwsgierig naar een greep uit de deelnemers van vorig jaar?

  Zie hieronder!

   

  Middelkerke diverse locaties
  diverse locaties
  8430 Middelkerke
  http://rudymeganck.skynetblogs.be
  RUDY MEGANCK MIDDELKERKE
  Reacties (0)
  http://rudymeganck.skynetblogs.be
  RUDY MEGANCK MIDDELKERKE
  Reacties (0)

 • GEZOCHT: ANNEKE ( BELLA BARTOK)

   

 •  

 •