• tijdelijke afwezigheid...

  dertig graden in saint-paul de vence, verstand en pc-verbinding laten het afweten

 • A L4ombre...

  Veeeeeeel graden hier, artistieke hittegolf

 • VAN GOGH ACHTERNA

  het leven is weer dragelijk, meer moet dat niet zijn, fotookes liggen nu nog in de zee maar ze komen eraan hoop ik

 • Niceeeeeeeeeeee

  Met pastis door Nice!!!!

 • PATTEN DUMOULIN, DE GEESTELIJKE VADER VAN DE PENIS...

  AAN MIJN GOEIE VRIEND PATTEN DEMOULIN. ( die me de penisale muze stuurde)PENISSEN, WAAROM ZIJN ZE ZO VERSCHILLEND?Omdat het mijn goeie vriend Patten was opgevallen dat in onze maatschappij alleen een grote penis meetelt besloot ik “on cruisade” te gaan en ons miserabel ding in de arena te werpen.Men kan er onmogelijk omheen: wanneer de man geen grote heeft dan is de man klein. Daar zit veel waarheid in. Neem nu de doorsnee penis. Bij een normaal mens een normaal ding. Monteer datzelfde ding op een dwerg en hij heeft een grote, monteer het op een reus en hij heeft een kleine. Wat is groot en wat is klein. Telt groot slap in de broek of telt klein in erectie? De man in de straat, of zeggen we in de broek, geraakt er ten lange laatste niet meer uit. In een kleine kut is ie vaak te groot, in een grote te klein. Het grote geluk is dat de penis steeds goed ligt in de hand. Dat komt omdat de mens over een enorm groot aanpassingsvermogen beschikt..Gelukkig dient ons ding niet alleen om erotische manifestaties op te voeren, we kunnen er ook nog mee plassen. Hier doet hetzelfde probleem zich terug voor: te lang en hij hangt te diep in de plasbak, te kort en hij haalt het niet boven de broeksrand. In het eerste geval wordt ie dan gedoopt in de urine van een ander, in het tweede geval komt hij gaar in eigen sap…

 • DE MAATSCHAPPELIJKE IMPACT OP HET PENISGEBEUREN

  Het was onze vriend Patten die opmerkte dat er steeds kwistig werd omgesprongen met kwantiteit en volume bij het gebruik van het pretding in de kunst of in de reclame. Hij had nog gelijk ook. Een onderbroek moet zo nodig opgevuld met Penis Rock om toch maar enige aandacht te trekken. De peniskokers in het Etnisch Museum zijn er ook niet minder om. Alleen de Grieken stonden aan onze kant, met name de zijde van “den gematigden penis”. Het is daar dat ik besloot een hommage te brengen aan het onderdeel dat met de meest diverse namen wordt omschreven op deze aardbol. Het eerste exemplaar werd plechtig en vol eerbied geschonken aan Patten Dumoulin, het tweede hield ik voor mezelf, kwestie van enige reserve te hebben mocht het er op aan komen. De happening in het SMAK werd zorgvuldig voorbereid. Er was een try-out tijdens de nocturne van Oostende in het Fort Napoleon. Daar werden drie penissen achtergelaten in volle tentoonstelling. Niemand merkte er iets van. De invasie kon dus beginnen.

 • DE INBRAAK BIJ HET SMAK... HAHAHA

  Op een penisale zondagmorgen vertrok ik naar het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst in Gent. Daar werden twaalf penissen keurig opgesteld in één rechte lijn, zoals het een penis betaamt. De zaalwachters, de camera’s noch het publiek merkten ook maar iets op. Er was een persfotograaf bij me en die legde alles vast op de gevoelige plaat. De journalist gaf zich uit voor Jan Kloot bij het invullen van het papier dat toelating verstrekte om te fotograferen in het museum. Dat was wat ongelukkig gekozen omdat Hoet ook Jan noemt. Jan Hoet die ik heel goed ken, ik ben trouwens een oud-leerling van het kunstgenie, was toen nog de conservator. Hij zal het me wel vergeven. Gefrustreerd omdat men in het museum niets had opgemerkt, werd aan rasechte schuldverschuiving gedaan. De wachters van de zondag staken het op die van de zaterdag en toen iedereen er zich had uitgebabbeld werd ik de dupe. Men dacht namelijk dat ik ’s nachts was binnengebroken en er de penissen had achtergelaten. Ja, er wat stelen is niet zo economisch verantwoord. De politie werd er bij gehaald voor een grondig onderzoek. Niets wees op braak. De penissen werden door de politie aangeslagen (en waarschijnlijk verdeeld aan hulpbehoevenden)